Lav din egen unikke keramik fra bunden

Kom forbi vores pinch pot café i Odense, hvor du kan modellere, og få brændt dit eget keramik.

Book et bord

Sådan gør du

Billede 26.10.2023 17.40.32.jpg__PID:d7463490-d5ef-4585-aff2-79c9b502240c

Kom forbi vores hyggelig café, hvor du ved hjælp af speciallavede keramik guides kan komme og lave din egen keramik, samt nyde lækre snacks og god kaffe.

Vores værksted glaserer og brænder efterfølgende keramikken for dig, som er klar til afhentning ca. 3 uger efter.

Billede 26.10.2023 17.35.46.jpg__PID:52fd3229-cbdd-4079-a731-db3f9fb89074

Tilbuddet er for alle både børn og voksne - og kræver ingen tidligere erfaring for at kunne deltage 🤍

Man har sit bord 2 timer ad gangen, og man kan lave så mange pinch-pots man har lyst til indenfor denne tidsramme.

Vores pinch-pot (keramik) kits koster fra 179,-. Et kit indeholder: en udførlig guide som hjælper dig med at lave din pinch-pot (keramik), ler til min 1 pinch pot og værktøj.

Derudover dækker prisen adgang til begitninger/farve, samt glasur af eget ønske

Priser

IMG_7661.HEIC__PID:6c7f9464-b997-47c2-a071-52542e860624

Lav din egen kop

Opdag glæden ved at forme og skabe med vores Pinch Pot kit! Dette kit indeholder alt hvad du behøver for at komme i gang med at skabe smukke keramiske kunstværker ved hjælp af den traditionelle 'pinch pot' metode. Med let-tilgængelige materialer og en enkel teknik, kan du forme din egen unikke potte ved blot at klemme, dreje og forme leret med dine hænder.

179 kr

Priser er alt inklusivt herunder materialer, maling, glasering og brænding.

IMG_7668.HEIC__PID:9464b997-37c2-4071-9254-2e8606242642

Skab din egen vase

Dette kit er det perfekte værktøj til at udforske din kreativitet og skabe smukke, håndlavede vaser ved hjælp af den enkle, men effektive 'pinch pot' metode. Med vores omfattende kit får du alt hvad du behøver for at komme i gang: ler af høj kvalitet, værktøjer til at forme og udforme, samt en trin-for-trin vejledning, der guider dig gennem processen fra start til slut. 

249 kr

Priser er alt inklusivt herunder materialer, maling, glasering og brænding.

Book bord

Vil du sikre dig en plads på vores hyggelige Pinch Pot cafe? Reserver et bord allerede i dag, så du kan nyde en afslappende stund i vores kreative atmosfære. Vores pop up café er din mulighed for at nyde en unik oplevelse med kreativitet og hygge.

Book et bord

Her finder du os

Google Maps is loading

Adresse

Oluf Bagers Plads 4-6
5000 Odense C

Åbningstider

Tirsdag - Fredag: 11.00 - 19.00
Lørdag - Søndag: 10.00 - 17.00

FAQ

 • Hvor gammel skal man være for at deltage?
  Børn ned til 12 år kan deltage alene, alt under 12 år skal være i følge af en voksen
 • Hvornår er mine ting færdige?
  Ca 1-2 uger efter dit besøg - er dine ting færdigbrændt. Du vil modtage en sms eller mail fra os med information om afhentningen, kan du ikke afhente sender vi også gerne hjem til dig.
 • Kan man købe mad i caféen?
  Der vil være mulighed for at købe mindre snacks og tørkager, men ikke direkte mad. Så vi anbefaler at man spiser hjemmefra :)
 • Kan man deltage selvom man aldrig har lavet keramik før?
  Ja det er for alle! Det er små nemme tutorials, som guider dig sikkert igennem enten kop, skål eller vase. Og vores søde medarbejdere er klar til hjælpe, skulle du have ydeligere spørgsmål.
 • Kan jeg deltage hvis jeg er gravid?
  Ja det kan du sagtens, leret er helt naturligt, og du udsættes ikke for nogle farlige eller skadelige kemikalier eller lignende :)
 • Skal man booke bord?
  Nej du behøver ikke at booke et bord, det er muligt bare at ‘droppe - ind ‘ fra gaden. Men hvis du vil sikker på at der er plads, så vil vi anbefale dig at booke et bord på forhånd. Bare send os en besked med dato du ønsker at booke, tidspunkt og antal mennesker. Så sørger vi for at der er klart til jer.
 • Hvad er inkluderet i prisen?
  Vores basis-kit koster 179,- , som består af en udførlig guide til en basis pinch-pot, ler til denne, det nødvendige værktøj, adgang til begitning. Sidst men ikke mindst inkluderer prisen også en valgfri glasur og brænding af din keramik. Vores værksted står for at glasere dine ting, og vi sørger også for at de bliver brændt så du kan bruge din keramik hjemme efterfølgende.
 • Kan min keramik bruges til mad og drikke?
  Ja, den keramik du laver hos YONOBI glaseres altid med fødevaregodkendte glasurer så du trygt kan bruge dem derhjemme.
 • Kan min keramik komme i opvaskeren?
  Ja, som udgangspunkt kan din keramik godt tåle at komme i opvaskeren. Men en opvasker er hård mod din keramik, og kan slide på glasur mm. Så vi vil altid anbefale at du vasker dine nye ‘keramik-skatte’ op i hånden :)